wtorek, 22.05.2018

Beata Ochmańska

http://teatrjaracza.nazwa.pl//galleries/106.jpg

Zastępca Dyrektora ds. Produkcji
Teatru im. Stefana Jaracza w Olsztynie.

Producentka i współproducentka wielu filmów fabularnych oraz spektakli teatru TV.

beata.ochmanska@teatr.olsztyn.pl

tel. +48 89/ 527 29 63
tel/fax +48 89/ 527 44 46








Ważniejsze produkcje filmowe i telewizyjne:
Filmografia
2003 - "WARSZAWA" Kierownictwo produkcji,
2001 - "TRYUMF PANA KLEKSA" Kierownictwo produkcji II (część aktorska),
2001 - "KAMELEON" (serial tv) Organizacja produkcji,
2001 - "KAMELEON" Organizacja produkcji,
2000 - "PORTRET PODWÓJNY" Organizacja produkcji,
2000 - "CZEŚĆ TERESKA" Współpraca produkcyjna,
1998 - "PONIEDZIAŁEK" Kierownictwo produkcji II,
Spektakle Teatru TV
2001 - "NIEOBECNY" Współpraca produkcyjna,
2000 - "SIEDEMNASTOLATEK" Organizacja produkcji,
1999 - "WYPADEK" Współpraca produkcyjna,
1999 - "WOJNA KRESKÓWEK" Organizacja produkcji,
1999 - "W TYM DOMU STRASZY" Organizacja produkcji,
1999 - "PIĘKNY WIDOK" Współpraca produkcyjna,
1999 - "PERŁY SZCZĘŚCIA NIE DAJĄ" Organizacja produkcji,
1998 - "WAGARY Z KOSMITĄ" Współpraca produkcyjna,
1998 - "ŚWIAT KOLORÓW" Współpraca produkcyjna,
1998 - "SZKOLNE GRAFFITI" II Organizacja produkcji,
1998 - "NIECH ŻYJĄ AGENCI" Organizacja produkcji,
1997 - "ANKA" Współpraca produkcyjna,

wróć ››

Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013 oraz Budżetu Państwa.